De Dikke Draai opent 'modernste bowlingbaan van het Noorden'

06
sep
2011
06
sep
2011

Restaurant De Dikke Draai in Surhuisterveen heeft deze zomer een gloednieuwe bowlingbaan geopend. De bowlingbaan is geplaatst op de plek waar voorheen de kegelbaan stond en er kan op vijf banen gebowld worden. Bowlen kan al vanaf 20 euro per uur en het dragen van bowlingschoenen is verder niet nodig. "Dit is de modernste bowlingbaan in het Noorden" weet eigenaar en uitbater Binne Postma van De Dikke Draai. De baan is verder voorzien van een lichtshow en goede muziekinstallatie waardoor er ook 'disco bowlen' mogelijk wordt.

Complete metamorfose
Het achterste gedeelte van De Dikke Draai is in de afgelopen maanden in zijn geheel vernieuwd. Naast de moderne bowlingbaan is er tevens een nieuwe bar geplaatst. Met verschillende zitplaatsen is de accommodatie geschikt voor zowel jong en oud. Ook is er voor de kleintjes een kinderhoek ingericht inclusief magnetron zodat ouders zelfs hun baby's een warm hapje of drankje kunnen geven.

Kinderen gooien altijd raak!
Ook voor kinderen biedt de nieuwe bowlingbaan extra mogelijkheden. Zo kan een 'funbumper' ingeschakeld worden zodat de bal niet van de baan kan schieten. Op deze wijze gooi je altijd raak. De bumper kan per persoon via de computer ingesteld worden zodat de bumper automatisch omhoog gaat zodra een kind aan de beurt is. Dankzij dit systeem wordt bowlen ook extra leuk voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Diverse arrangementen
De Dikke Draai biedt met haar nieuwe bowlingcentrum diverse arrangementen voor zowel jong en oud. Zo wordt op vrijdag- en zaterdagavond het 'discobowlen' gehouden. De disco is spectaculair en voorzien van muziekclips, blacklights en een rookshow. Alle arrangementen zijn te vinden op de website van De Dikke Draai. Vanaf 1 oktober is De Dikke Draai ook op elke zondag geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur
Meer weten? www.dedikkedraai.nl
 

Toon overzichtToon overzicht
De Dikke Draai opent 'modernste bowlingbaan van het Noorden'

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.