Lady Fair Fashion maandagavond in zalencentrum De Lantearne

07
feb
2011
07
feb
2011

“Met meer dan 5800 inwoners is Surhuisterveen de aangewezen plek voor een Lady Fair”, stelt de enthousiaste organisatie van de beurs die vanavond wordt gehouden in zalencentrum De Lantearne. What Woman Want, at is waar de inmiddels populaire Lady Fair voor staat. De fair, die in 2011 naar verwachting achttien keer georganiseerd wordt in Groningen, Friesland en Drente, trekt iedere keer vele honderden geïnteresseerde bezoekers.


De kracht van de beurs is volgens ingewijden het laagdrempelige karakter. Lokale bedrijven presenteren zich tijdens een ongedwongen sfeer op een locatie die voor de meeste mensen bekend is.
Maar liefst veertig bedrijven presenteren zich op maandag 7 februari tussen 19.00 en 22.00 uur in De Lantearne te Surhuisterveen. Mode, gezondheid, lifestyle en cosmetica, zijn enkele thema’s die gepresenteerd worden door de bedrijven.

Daarnaast  wordt er een modeshow gehouden waarin de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode te zien zullen zijn. Aan het einde van de avond wordt er onder de bezoekers een professionele fotoshoot verloot.
Het is de eerste keer dat de organisatie voor Surhuisterveen heeft gekozen. Een deel van de opbrengst van de entreekaartjes zal worden geschonken aan Pink Ribbon. Meer informatie over de Lady Fair is te vinden op www.ladyfair.nl.

Toon overzichtToon overzicht
Rondsneupen tussen sieraren en tasjesGenietend met de handen in een bad met knabbelvisjesLekker verwennen bij Lady Fair

Reacties (0)

Reageer op dit artikel

Vul de velden hieronder in om te reageren. Alle velden zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet op de website getoond.