icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

2 april Rabobank en H&I presenteren ethical hacker Edwin van den Andel.

25 feb 2019

De computer en het internet zijn niet meer weg te denken. Computertechnologie vernieuwt zich razendsnel. Hiermee is ook cybercrime onderdeel geworden van onze dagelijkse wereld. U hoeft geen computer of internetaansluiting te hebben om er slachtoffer van te worden. Zo bevatten de meeste telefoons en bankpassen computerchips, die kunnen worden gemanipuleerd door cybercriminelen.

 

 

Op dinsdag 2 april organiseert Rabobank Drachten Friesland, in samenwerking met H&I Surhuisterveen een bijeenkomst over cybercriminaliteit. U bent van harte welkom om deze avond bij te wonen in De Lantearne, Jan Binneslaan 49 in Surhuisterveen.

Edwin van den Andel
Edwin van den Andel, CEO van hackersbedrijf Zerocopter neemt u mee in de wereld van cybercrime. Hij laat u vanuit het perspectief van de hacker op humoristische wijze kennis maken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld. Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen aan hem te stellen.
Een ontspannende netwerkborrel biedt vervolgens ruimte om ervaringen te delen en na te praten. 

Programma
20:30 uur  Ontvangst met koffie en gebak
20:45 uur  Edwin van den Andel
21:45 uur  Napraten met een hapje en een drankje

Dit wilt u niet missen!

Meld u snel aan voor deze boeiende avond. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang. Klik hier om u aan te melden (uiterlijk tot en met vrijdag 29 maart 12.00 uur).

Graag tot dinsdag 2 april in Surhuisterveen! 

Met vriendelijke groet,

Rabobank Drachten Friesland Oost
H&I Surhuisterveen 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair