icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Actrice Anke Bijlsma presenteert Spavo Spring Concert

Actrice Anke Bijlsma presenteert Spavo Spring Concert

09 apr 2019

SURHUISTERVEEN Anke Bijlsma presenteert dit jaar het Spavo Spring Concert. Dat wordt op zaterdag 13 april georganiseerd in Surhuisterveen. Anke is geen onbekende bij het concert. Met regelmaat leidde ze het publiek door de muzikale lente-avond, zo ook deze keer.
,,Anke is een dame met heel veel capaciteiten. Ze is enthousiast, muzikaal en heeft humor. Een echte Friezin. Dat klikt goed’’, vertelt Reinder Hamersma van de organisatie van het Spavo Spring Concert. Anke is actrice, projectleider en regisseur. Daarnaast werkt ze als directeur en programmeur bij de Theaterkerk Nes. 
,,Anke past perfect bij het Spavo Spring Concert. We proberen altijd een swingende muzikale avond te organiseren waarbij voor elk wat wils te beleven is. Anke is als geen ander in staat om de zaal mee te nemen in het muzikale theater van het Spavo Spring Concert.’’ Anke komt met plezier naar Surhuisterveen. ,,Ik fyn it altyd leuk om te dwaan’’, blikt ze vooruit. 
Het concert wordt gehouden op 13 april in De Flambou in Surhuisterveen. Kaarten zijn gratis af te halen. ,,Uniek en mooi dat dat kan. Daardoor is het evenement voor iedereen toegankelijk.’’ Brassband Blaast de Bazuin uit Surhuisterveen vervult de rode draad van de avond. De band staat onder leiding van Theun van Leijen (28) uit Zwagerbosch. De solisten zijn deze keer musicalster Oedo Kuipers en het jonge viooltalent Quinten van Brummen (9). Oedo is oorspronkelijk afkomstig uit Gerkesklooster-Stroobos en Quinten woont in Marum. ,,Een mooie avond met topartiesten uit de eigen regio.’’
Entreekaarten zijn af te halen bij Bakkerij De Korenaar in Surhuisterveen en bij Wijnhuis Machiel, ook in Surhuisterveen. Ook via het mailadres info@blaastdebazuin.com kunnen kaarten gereserveerd worden. 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair