icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Derde Feanster Foodfestival op Torenplein

Derde Feanster Foodfestival op Torenplein

23 jul 2019

SURHUISTERVEEN - Op het Torenplein wordt zondag 28 juli vanaf half vier ‘s middags voor het derde jaar op rij een bruisend Foodfestival gehouden.

De eerste twee edities van het Foodfestival in Surhuisterveen waren een daverend succes. Ruim negenhonderd liefhebbers genoten vorig jaar van lekker eten en drinken. Daarom staat het Torenplein komend weekeinde opnieuw in het teken van eten en gezelligheid. ,,Ook dit jaar hebben we weer veel keus aan heerlijke gerechten en lekkere dranken. We hebben er ontzettend veel zin”, aldus Jouke Oostenbrug van de organisatie.

Het Torenplein wordt zondag 28 juli omgedoopt tot een culinair plein. Deze dag is er voor een ieder wat wils. Leuke stands, aangename zithoekjes en tafels waarbij de lekkerste lokale producten geproefd kunnen worden. De bekende Feanster zanger Johan Tiemersma zal zorgen voor een sfeervolle muzikale omlijsting. De deelnemers serveren kleine gerechtjes, zoals huis-gerookte zalm, Pulled Pork, verse friet, pannenkoeken, pizza’s en ijs. Naast allerlei gerechten is er tevens een groot aanbod van koffie, speciaal bieren en wijnen. Het evenement is gratis toegankelijk.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook