icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Erik Dekker Nederlands kampioen Masters 40+

Erik Dekker Nederlands kampioen Masters 40+

16 jan 2018

De oorspronkelijk uit Fluitenberg afkomstige Erik Dekker is zaterdag in Surhuisterveen op het NK veldrijden Nederlands kampioen in de klasse Masters 40+ geworden.

 Dekker werd eerder deze winter al wereldkampioen en bleef zaterdag titelverdediger Maarten Nijland uit Rossum voor.

De Drent was naar Surhuisterveen gekomen om te winnen. ,,Natuurlijk was ik vandaag ook gebrand op deze rood-wit-blauwe titel. Sinds vorig jaar wist ik dat dit parcours me prima zou liggen; dit rondje is me op het lijf geschreven, niet te technisch en ik kan er mijn kracht goed kwijt.''

Dekker vervolgde: ,,Maarten is meer de man van de technische parcoursen. Natuurlijk wist ik dat hij me goed partij zou bieden. Het was uiteindelijk een foutje van Maarten die me vrij baan gaf en dan is het verschil tussen rood-wit-blauw en zilver in tijd heel klein, maar in betekenis heel groot. Ik ben heel blij met elke trui. Zoveel eergevoel heb ik wel.''

Dekker was drie jaar geleden in Veldhoven ook al kampioen bij de Masters geworden.


Bron: Dagblad van het Noorden

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair