icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Feestelijke opening van MMM Sport

Feestelijke opening van MMM Sport

14 feb 2019

Surhuisterveen - Op zaterdag 16 februari opent MMM Sport officieel haar deuren.Vanaf dat moment kan iedereen sporten met een personal trainer in Surhuisterveen.

In de personal training studio kom je altijd op afspraak en werk je altijd onder supervisie van één van onze trainers. Geen afleiding, geen wachttijden en sporten zonder het gevoel bekeken te worden.

Initiatiefneemster is Margreet Kooistra, eigenaresse van Margreet Model Management. Haar modellen moeten in topconditie zijn. Margreet zag dat dit vaak ontzettend lastig is. Niet alleen bij modellen, maar ook bij andere mensen die sporten in een reguliere sportschool. ,,Vandaar dat ik een kans zag om uit te breiden. Ons concept is exclusieve aandacht, of je nu 16 of 66 bent.”

Personal trainer Mike Tjeerdsma, drievoudig Nederlands kampioen bodybuilding, gaat de personal training lessen 1 op 1 en in een small group verzorgen. Margreet Kooistra gaat de pilateslessen verzorgen.

MMM Sport is voor iedereen toegankelijk die resultaten wil behalen door exclusieve aandacht en persoonlijke begeleiding. ,,Daarnaast bieden we ook voedingsbegeleiding aan.’’

Op zaterdag 16 februari tussen 15:00 en 18:00 uur is de nieuwe personal training studio op de Zoom 19 in Surhuisterveen te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie of vragen: www.mmmsport.nl of mail naar: info@mmmsport.nl

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair