icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Jeugdwereldkampioen darts geeft jeugd tips bij ‘Feanster Open’

Jeugdwereldkampioen darts geeft jeugd tips bij ‘Feanster Open’

31 dec 2018

SURHUISTERVEEN - Voorafgaand aan het’ Feanster Open’ dartstoernooi op zaterdag 5 januari in De Lantearne te Surhuisterveen zal het podium voor de jeugd zijn. Niemand minder dan JDC Youth World Champion Jurjen van der Velde zal de jeugd van 11 tot 16 jaar tussen 14.00 en 15.00 uur voorzien van tips en tricks hoe je het meeste uit het spelletje kunt halen. Waar moet je om denken, hoe kan je het beste gaan staan. Hij zal tevens vertellen wat hij heeft gedaan of moet doen om te worden wat hij nu is. Jurjen van der Velde is enorm getalenteerd en een klasbak eerste klas.

Niet alleen de tips en tricks zullen de revue passeren, ook krijgt de jeugd de kans om een leg 301 op de finalebaan tegen de jeugdwereldkampioen te spelen en is er een fotomoment met één van de gewonnen bekers.
“Voor ons als organisatie is het een eer om deze wereldkampioen te mogen verwelkomen op ons evenement”, laten Wouter Numan en Sander van der Veen weten, de drijvende krachten achter het groots opgezet toernooi. “Om John McDonald te citeren: Ladies and gentleman…it's time to meet the player…"

Jurjen van der Velde zal ook deelnemen aan de ‘Feanster Open’ samen met zijn maat en koppelpartner Jarno Bottenberg. De ‘Feanster Open’ – een koppeltoernooi - begint om 16.00 uur met de voorronden. De halve finales en de finale worden ’s avonds gespeeld en worden voorzien van commentaar door mastercaller Ray Martin. Inschrijven aan de zaal kan nog op de wedstrijddag tot 15.30 uur. Deelname is vanaf 16 jaar, de kosten zijn € 15,00 per koppel. 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair