icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Kaartverkoop Nieuwjaarsfeest Surhuisterveen op 12 december

07 dec 2018
SURHUISTERVEEN In de nacht van 31 december 2018 naar 1 januari 2019 houdt de stichting Nieuwjaarsfeesten Surhuisterveen voor de elfde maal het nieuwjaarsfeest op het Torenplein in Surhuisterveen.

Evenals vorige jaren wordt op het Torenplein weer een grote feesttent met de noodzakelijke voorzieningen geplaatst. Voor de toegang tot het nieuwjaarsfeest is een toegangsbewijs noodzakelijk.

De voorverkoop voor het nieuwjaarsfeest wordt dit jaar weer op een avond gehouden. De voorverkoop vindt plaats op woensdag 12 december 2018 in café-restaurant Kolkzicht te Surhuisterveen vanaf 18.30 uur. De toegang tot de kaartverkoop is via de zijingang van Kolkzicht.

Er worden maximaal twee kaarten per persoon verstrekt, zo laat de organisatie van het evenement weten. De toegangsprijs voor het nieuwjaarsfeest op het Torenplein bedraagt tien euro. Deze prijs is inclusief verplicht gebruik van de garderobe en gratis gebruik van de toiletvoorzieningen.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair