icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Kansrijke envelopjes Tuorke en Jurre vrolijken bezoekers op

Kansrijke envelopjes Tuorke en Jurre vrolijken bezoekers op

08 feb 2020

Een flink aantal bezoekers van het winkelcentrum in Surhuisterveen kan al dit weekend zijn of haar partner blij maken met een presentje. Op de zaterdagmiddag voorafgaand aan Valentijnsdag delen Tuorke en Jurre namelijk envelopjes uit waarbij de ontvanger kans maakt op een leuke attentie en wie wordt nu niet blij van een verrassing?

Het duo is deze zaterdagmiddag voor het eerst dit jaar weer in Surhuisterveen en kijkt zich de ogen uit. Ze schrikken wel een beetje door alle afgezaagde bomen en worden daar niet heel vrolijk van, maar ze weten zeker dat het centrum na de renovatie weer een en al fleur zal zijn.

 

Wilt u een verrassing? Alstublieft!” Het olijke duo heeft een grote stapel enveloppen bij zich waaruit volop wordt gedeeld. De een leest na het openen ‘helaas’ en de ander kan een kop koffie, een rode roos, een valentijnskaart of iets anders halen bij een van de winkeliers. “Sjoch ris oan”, spreekt een oudere mevrouw die blij verrast is met de envelop.

Sommige bezoekers pakken de envelop met beide handen aan en openen ‘m meteen om te kijken of ze prijs hebben, anderen steken de envelop in hun tas of zak en zien later wel naar de inhoud. Twee meiden die ontdekken dat ze allebei een rode roos kunnen ophalen spoeden zich naar de bloemenwinkel en halen de buit op.

“Wat foar moais krij ik”, glundert een oudere man bij het ontvangen van een envelopje. “Ja, in ferrassing is dochs altyd moai?” Een meisje van een jaar of tien maakt het niet uit of ze wel of geen verrassing krijgt. “Mag ik wel een knuffel?  Of het nu met een knuffel of een envelopje is, ondanks het mistroosige weer weten Tuorke en Jurre telkens weer een glimlach op gezichten te toveren. 

 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook