icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Liefdes bus staat in Surhuisterveen

Liefdes bus staat in Surhuisterveen

05 feb 2019

Verliefd, verloofd, getrouwd. Huisje, boompje, beestje. Het zijn de opmerkingen die bij menigeen het hart sneller doet kloppen.

Aan de vooravond van Valentijnsdag (14 febr.) is men daarvan in
Surhuisterveen goed doordrongen. Alle vrijgezellen (leeftijd speelt geen rol) krijgen bij een bezoek aan het winkelcentrum in het hart van de Fryske Wâlden een hartvormige ballon aangeboden. Lopend door het dorp kun je dan zien wie nog meer op zoek is naar een date. Zie je een leuke, interessante, aardige persoon die de vlinders in je buik doen dansen, dan kun je diegene uitnodigen voor een “speed-date in de liefdes bus”. De liefdes bus staat op het Franse pleintje tegenover It Stee. In deze door Dalstra Reizen beschikbare old timer bus wacht

liefdes dokter Berber Hempenius (bekend van UMCG-TV) voor een verder verloop van de speed-date. En wil je dan na de speed-date nog verder kennis maken dan staat de Feanster horeca je met open armen op te wachten. Alle deelnemers krijgen na het verlaten van de liefdes bus een tegoedbon voor een aantal consumpties en bittergarnituur mee, aangeboden door de deelnemende horeca zaken. Dus alle vrijgezellen kom naar Surhuisterveen op zaterdag 9 februari en ontvang in eerste instantie een hartvormige ballon en wie weet wat voor prachtige dingen er gaan gebeuren. Onder het motto: Surhuisterveen zo gezellig is er maar één, kan deze Valentijns dag je hele leven anders in gaan kleuren.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair