icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Monster Outlet Surhuisterveen

Monster Outlet Surhuisterveen

23 aug 2019

Op Zaterdag 31 augustus staat Surhuisterveen in het teken van een geweldige uitverkoop. De Feanster winkeliers gaan in grote getale ruimte maken in hun opslag ruimtes. Nieuwe collecties, te grote voorraden alles gaat in de verkoop met kortingen van soms wel 80%. Voor iedereen een buitenkans om van deze zomer opruiming gebruik te maken. Trekt dit nieuwe fenomeen de nodige aandacht van het winkelend publiek dan is het heel goed mogelijk dat dit een vaste traditie gaat worden aan het eind van de zomer of zoals u wilt van de start van een schitterende herfst. Maar dat is nog lang niet alles wat er deze keer op het programma staat. Voor de kinderen is er een suikerspin en draaimolen aanwezig. En in de aanhef spraken we van monster outlet. Monster outlet heeft deze zaterdag een dubbele betekenis. Naast het enorme verkoopaanbod van de winkeliers komen ook een 6 tal enorme dinosaurussen (monsterachtig groot) in het centrum te staan. Een schitterende mogelijkheid voor iedereen om een selfie of foto te maken. En als klap op de vuurpijl stelt de Promotie Commissie Surhuisterveen particulieren in staat om via kofferbak verkoop zijn of haar spullen te verkopen. Hiervoor opgeven is noodzakelijk i.v.m. de plaatsing van de deelnemers via: evenementen@surhuisterveen.com. Een schitterende zaterdag met boordevol actie en met heel veel koopjes voor iedereen in het centrum van Surhuisterveen. De Outlet  markt start vanaf 10.00 uur.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook