icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Tuorke en Jurre delen uit ijscokar bij beachvolleybalterrein

Tuorke en Jurre delen uit ijscokar bij beachvolleybalterrein

19 aug 2018

“Goedemiddag dames, kom er gezellig bij!” Jurre nodigt twee dames die zojuist van de fiets afstappen om boodschappen te doen uit. Ze worden meteen getrakteerd op een heerlijk ijsje. Dat is wat Tuorke en Jurre gedurende deze hele zaterdagmiddag mogen doen: het uitdelen van ijsjes. Nou, dat vindt wel aftrek rondom een terrein waar continu wordt gesport.

Zoals regelmatig op een zaterdagmiddag zijn Tuorke en Jurre ook nu in het centrum van Surhuisterveen te vinden. Vooral de jongeren herkennen het duo en willen graag een handje geven, een high five of een boks. Natuurlijk worden vooral de kleuters elke keer weer blij gemaakt met een kleurplaat en daarbij stelt Jurre hen op gemak: ‘ben je even lekker aan het shoppen met mem?’

“Vandaag hebben we het vooral heel erg druk met het uitdelen van ijsjes”, vertelt Jurre over de ijscokar die ze vooruit duwen over het zand van het beachvolleybalterrein naast Brasserie Kolkzicht. “En zowel de spelers als het publiek hebben wel zin deze traktatie; zelfs bij ietwat bewolkt weer smaakt een ijsje prima na afloop van een enthousiast partijtje volleybal.”

Hoewel het in het winkelcentrum duidelijk te merken is dat het vakantie is, hebben Tuorke en Jurre rondom het beachvolleybalterrein aan belangstelling geen klagen. Vooral tijdens het wisselen van de wedstrijden heeft het duo het druk met het uitdelen van ijsjes. De koele traktatie is niet alleen bij de spelers, maar ook bij het publiek uiterst welkom.

 

 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair