icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Tuorke en Jurre extra blij door versoepelingen samenleving

Tuorke en Jurre extra blij door versoepelingen samenleving

19 feb 2022

De samenleving krijgt sinds de persconferentie van dinsdag weer meer ruimte binnen de corona maatregelen. Er zijn weer meer mensen toegestaan onder meer in publieke ruimten en dat feit laten ook Tuorke en Jurre niet aan zich voorbij gaan. “We zijn vandaag extra blij”, deelt Jurre mee. “ We merken aan het winkelend publiek dat ze weer toe zijn aan een middagje shoppen.”

 

“Nederland is weer open, welkom in Surhuisterveen”, zo gaat Jurre samen met Tuorke uitnodigend voor het winkelcentrum staan en leidt het verkeer vriendelijk naar binnen. Het duo trekt dit jaar voor het negende seizoen maandelijks door het centrum met enthousiasme, vriendelijkheid en leuke presentjes. Bovendien zijn Tuorke en Jurre veelal omringt door muziek.

 

“Heeft u al een parkeerschijf?”, zo vraagt Jurre aan menig publiek dat passeert. Sinds enkele maanden is in het hart van Surhuisterveen namelijk de parkeerzone ingesteld en is het aangeven van de parkeertijd noodzakelijk. Veel gasten zijn hier niet van op de hoogte, hebben geen schijf en maken dan ook dankbaar gebruik van het aanbod.

 

“Na negen jaar wordt ons bezoek aan Surhuisterveen nog steeds uiterst op prijs gesteld”, zo merkt het duo door onder meer de vele vriendelijke groeten die ze krijgen toegeworpen. “Auto’s toeteren en velen zwaaien naar ons wanneer ze ons herkennen.” Tuorke en Jurre zijn nog maar een half uur op straat of ze hebben alweer vijf verzoekjes gehad om samen op de foto te gaan. “Heerlijk vinden we dit, ‘t is echt gezellig.”

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook