icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Tuorke & Jurre samen met Sint & Piet in middelpunt van belangstelling

Tuorke & Jurre samen met Sint & Piet in middelpunt van belangstelling

17 nov 2018

Wow, wat een feest. Hoewel ze deze zaterdagmiddag allerminst in het middelpunt van de belangstelling staan, hebben Tuorke en Jurre geenszins gebrek aan aandacht. Afgelopen zaterdagmiddag was het vooral Sinterklaas met zijn gevolg waar de meeste mensen op af kwamen, maar dit gezelschap uit Myra had de handen meer dan vol aan de vele kinderen in Surhuisterveen.

Kinderen hebben vooral behoefte aan aandacht en liefde, zo weten Tuorke en Jurre inmiddels wel en de kinderen die even geen handje van de goedheiligman konden krijgen, konden prima terecht bij het Feanster duo. “Voor hen is een high-five of een boks van Sinterklaas net zo waardevol als die van Tuorke”, aldus Jurre die de grootste moeite heeft om haar maatje door de menigte te loodsen.

Ze hebben het dan ook maar druk met het begroeten van kinderen en natuurlijk wil iedereen met het duo op de foto, net zoals ze ook graag met Sint op de foto willen. Sint & Piet en Tuorke en Jurre waren dan afgelopen zaterdag in het centrum van Surhuisterveen grotendeels bezig met poseren en handen schudden.

Hoewel de twee publiekstrekkers vanwege de menigte enige afstand van elkaar proberen te houden, bewegen Tuorke en Jurre toch heel stiekem in de richting van de goedheiligman. “Wij willen ook graag met Sinterklaas op de foto”, bekend Jurre wanneer ze dan eindelijk in de buurt van Sint en Piet komen. “Natuurlijk kan dat”, zegt Sint vriendelijk en poseert met de hoofdpiet voor de foto.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook