icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Tuorke en Jurre verblijden moeders met kunstzinnig presentje

Tuorke en Jurre verblijden moeders met kunstzinnig presentje

14 mei 2018

Het zijn vooral de vaders en hun zonen die op deze zaterdagmiddag sjouwen met bloemen, planten en andere leuke cadeautjes door het centrum van Surhuisterveen. Ze zijn druk doende om hun echtgenote en/of moeder eens flink in het zonnetje te zetten tijdens moederdag. Tuorke en Jurre zetten ook hun beste beentje voor en verwennen de moeders alvast met een leuk kunstzinnig presentje.

Hoewel er veel 'high fives' en 'bokses' worden gedeeld met kinderen, zijn het vandaag vooral de moeders die aandacht krijgen van Tuorke en Jurre. “Alstublieft, voor moederdag”, zegt Jurre telkens wanneer hij een cadeautje overhandigt aan een van de moeders. “Oh, tanke wol hjer!”, zo luidt in de meeste gevallen de reactie, want een cadeautje krijgen, dat willen de meeste vrouwen wel.

Wat krije wy?”, vraagt een tweetal oudere dames zich af die meteen nieuwsgierig bekijken wat ze ontvangen. “Neat, in lege pûde”, signaleert de ander. Ze zijn wellicht iets minder snel tevreden, of niet op de hoogte met de meer moderne decoraties en snufjes. Tuorke en Jurre delen vandaag een soort van cadeautassen uit met de tekst Little Thing.

Zoals altijd zijn het de kleine dingen die het 'm doen en hiermee maakt het illustere duo in Surhuisterveen weer vele moeders blij. Ondertussen gaan Tuorke en Jurre ook volop op zoek naar aanbiedingen voor moederdag. Vooral tussen de bloemen in Surhuisterveen worden deze meer dan eens gevonden. “Dit maakt ons blij”, aldus Jurre, misschien z'n moeder ook wel met een bloemetje verblijdt.

 

 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair