icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Onder meer op de kermis op het Torenplein vonden Tuorke en Jurre afgelopen zaterdag dan ook volop vermaak

Volop vermaak met Tuorke en Jurre op de kermis

19 mrt 2022

Waar mensen zijn is gezelligheid en waar gezelligheid is, zijn Tuorke en Jurre te vinden. En zo maakt één plus één altijd twee en is Surhuisterveen altijd zo gezellig als geen een. Onder meer op de kermis op het Torenplein vonden Tuorke en Jurre afgelopen zaterdag dan ook volop vermaak.

 

“We hebben de koffer boordevol met buttons en kleurplaten”, vertelt Jurre over de presentjes die ze vandaag uitdelen. Het klinkt weinig spectaculair, maar de kinderen die ze ontvangen zijn er maar wat blij mee. Deze week is het kermis in Surhuisterveen en dus is het dubbel feest: een suikerspin en een rondje met de draaimolen zit er voor velen dan ook wel in.

 

Ook Tuorke en Jurre vermaken zich prima tussen de attracties. Overal delen ze volop high fives, boxes en knuffels uit en ook hebben ze wel even zin om een rondje in de botsauto’s te maken. Een rondje Trip Temptation laten ze graag aan zich voorbij gaan, maar een rondje draaimolen vinden ze maar weer al te fijn.

 

“We’re flying high up to the sky”, zo klinkt uit de speakers van de attracties en het Feanster duo swingt hierop heerlijk mee. Een groepje jongens wil Tuorke niet alleen een boks geven, maar ziet deze voor boksbal aan en trekt ten strijde. Tuorke laat zich echter niet uit het veld slaan en strijdt vrolijk mee. “Het is hier volop gezelligheid”, zo concludeert het duo lachend.

 

In het winkelcentrum is het even later een stuk rustiger, maar het heerlijke voorjaarsweer zorgt hier vooral voor volle terrasjes. “Er is geen plek meer voor ons”, zo ontdekken twee dames die na het shoppen wel even zin hebben in een bakje thee, maar even later vinden ze toch een plekje in de zon. Tuorke en Jurre vermaken zich ondertussen op de markt, spelen verstoppertje in de supermarkt en maken mensen blij.

 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook