icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Voor de allerliefste moeder

Voor de allerliefste moeder

04 mei 2019

 

Tuorke en Jurre gaan dit weekend helemaal uit het dak. Moederdag staat weer voor de deur en dan is het Feanster duo niet te houden. Ze zullen al vroeg in het centrum van het gezelligste dorp in de Fryske Wâlden aanwezig zijn en ze gaan alle moeders natuurlijk verwennen met een leuk presentje. Ze komen ook deze keer niet alleen want ook d.j. Oscar weet als ras artiest de stemming erin te brengen. Dit wordt een geweldig spektakel waarbij vooral de moeders in het zonnetje gezet zullen worden. Tussen 1 uur en half twee komt het tweetal aan in het centrum en ze weten nu al dat vele moeders reikhalzend naar hun komst gaan uitkijken. En hoewel het feest ter ere van de allerliefste moeders is, zijn ook de vaders natuurlijk van harte welkom in het Feanster centrum. Voor de speciale “vader”-dag moeten de heren nog even geduld hebben, maar voor je het weet zijn ook zij aan de beurt in het altijd actieve Surhuisterveen.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair