icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Wettervlecke Surhuisterveen 50.000 bezoekers

Wettervlecke Surhuisterveen 50.000 bezoekers

03 sep 2019

Surhuisterveen - Zwembad Wettervlecke heeft dit seizoen de grens van 50.000 bezoekers gehaald.

Vorige week dinsdag was het zover. De 50.000e bezoekster was de 8-jarige Elin van der Velde uit Surhuisterveen, die het bad bezocht samen met haar leszwemmende klasgenootjes. Elin werd door voorzitter Joop Numan verrast met een grote bos bloemen en het bijbehorende gratis jeugdabonnement voor 2020.

Het schoolzwemmen is nog steeds een onderdeel van het lesprogramma van twee Feanster basisscholen. Het personeel van Wettervlecke geeft met heel veel plezier zwemles en ‘natte gymnastiek’ aan de scholieren. Een uitbreiding van het aantal scholen is dan ook een grote wens van de lesgevers.

Bron: Nieuwsblad Noordoost-Friesland

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook