icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Zij wonnen stedentrip en elektrische auto

Zij wonnen stedentrip en elektrische auto

28 mei 2019

Samen met hun gasten vierde restaurant, bowling en zalencentrum De Dikke Draai in Surhuisterveen in 2018 het 35-jarig jubileum. Alle gasten die in de periode tussen juni 2018 en april 2019 hun feest vierden bij De Dikke Draai maakten kans op het winnen van een stedentrip. Voor de jongste gasten was er een elektrische auto te winnen.

De prijswinnaars zijn nu bekend gemaakt. De gelukkige winnaars van de stedentrip zijn de familie Moore en de familie Boersma.
De winnaar van de elektrische auto is Jan van der Sluis.

Alle medewerkers van De Dikke Draai wensen de winnaars van de stedentrip een hele goede reis en de jongste winnaar veel speelplezier.
Restaurant, Cafetaria De Dikke Draai |
Gedempte Vaart 24, Surhuisterveen | 0512-361780 | Open: dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11.00 uur. | www.dedikkedraai.nl

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair