icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Zing mee met warme kerstmelodieën in kersttour Choir Company

Zing mee met warme kerstmelodieën in kersttour Choir Company

13 dec 2019

De muziek van Tom Parker blijft onverminderd populair. Dit jaar zingen er zelfs meer dan driehonderd zangers en zangeressen mee in the Young Messiah tour binnen het Choir Company-programma. Natuurlijk mag hierin een echte kersttour niet ontbreken. Na de prachtige Tom Parker Christmas Collection van de afgelopen twee jaar, ziet dirigent Maarten Wassink er ook nu naar uit om met dit feestelijke programma op pad te gaan.

 Naast vijf andere locaties in Nederland staat Surhuisterveen op 13 december op de agenda van de tour. Voor de concerten zijn nog zangers en zangeressen nodig die het aandurven om naast solisten als Jonny Boston, Mariëlle van ’t Veld, Jane Loois en Susanna Callimeri hun stem te laten klinken. “Met z’n allen gaan we er weer een geweldig feest van maken”, nodigt Wassink de koorleden om zich in te schrijven voor 1 november.

Natuurlijk worden liederen als ‘When a Child is Born’ , ‘For Unto Us’ en het majestueuze ‘Hallelujah’ gewoon weer in het programma meegenomen, maar daarnaast is het ook tijd voor nieuwe liederen. “Er ligt al het een en ander klaar waarvan we zeker weten dat je er erg blij van zult worden”, inspireert Wassink z’n zangkandidaten.

Hij belooft dat het weer een geweldige avond worden met bekende kerstmelodieën vol warmte, beleving, verwachting en licht in de donkere maanden van het jaar. Kijk voor meer informatie of inschrijven op www.choircompany.nl en geef je vandaag nog op.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook