icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

12 December Puur gezond koken workshop = VOL

12 dec 2018
 
 
Wo 18:00 · B&G Food and Lifestyle · Surhuisterveen
 
Wil jij graag zonder pakjes en zakjes leren koken, maar blijf jij het steeds uitstellen? Omdat je niet weet hoe je het moet aanpakken? Of omdat je bang bent dat het meer tijd kost? Doe dan mee aan de workshop Puur Gezond koken! Tijdens deze workshop vertelt vitaliteitscoach Tally Bosma jou alles over: • de voordelen van koken zonder-pakjes-en-zakjes • de basisprincipes van koken-zonder-pakjes-en-zakjes • welke producten er wel en welke er niet bij horen • hoe je op een eenvoudige manier je gerechten lekker en gezonder maakt • ‘second best’ keuzes maken waar het echt te veel tijd kost om zelf te maken. Wat krijg je: - Koffie / thee / fruitwater - We maken o.a. soep, salade, verschillende basisgerechten en wat lekkers na. - Na het koken genieten je onder het genot van een glas wijn van al dit lekkers. - De tips en recepten ontvang je na de workshop per mail. Kosten €34,95 per persoon. Opgeven kan telefonisch bij B&G: 0512-363 356 Minimaal 12, maximaal 15 personen.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair