icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
13 december 2017 19.00 uur centrum Surhuisterveen maakt zich op voor de toekomst

13 december 2017 19.00 uur centrum Surhuisterveen maakt zich op voor de toekomst

13 dec 2017

Surhuisterveen wil voorbereid zijn op de toekomst en zicht krijgen op kansen om het winkelen nog aantrekkelijker te maken. Plaatselijk Belang, Ondernemersvereniging H&I en gemeente Achtkarspelen laten hiervoor een onderzoek uitvoeren door bureau Bono Traffics uit Kampen. Daarnaast wil de werkgroep graag met de ondernemers in gesprek om te zien of er nog zaken gemist zijn welke wel meegenomen zouden moeten worden in de visie. Ook wil de werkgroep haar eerste ideeën presenteren.

 Hiervoor is op 13 december 2017 een inloopavond georganiseerd voor de ondernemers uit het centrum van Surhuisterveen en betrokken burgers uit de gemeente. De avond start om 19.30 uur in Kolkzicht in Surhuisterveen.

Inloop vanaf 19.00 uur 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair