icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
2 september Mercedes StarCars & Coffee

2 september Mercedes StarCars & Coffee

02 sep 2018

Mercedes treffen in Surhuisterveen;

Een Cars en Coffee voor alléén Mercedes fans.  waarbij alle soorten, leeftijden en types van Mercedes de toon zetten voor een gezellige middag. Eigenaren, rijders en liefhebbers weten elkaars pracht te waarderen en vermaken zich kostelijk door al het schoon die dag aanwezig. Van een voor de oorlogse cabriolet diesel tot de nieuwste SL, van een getunede 190 tot nieuwe AMG's, van een DTM race kopie van Klaus Ludwig tot de legendarische 500E of een Brabus. Oud en nieuw maar ook jong en oud weten elkaar te vinden in Surhuisterveen... 

"treffen" op z'n Duits, "meeting" op z'n Engels en "evenement" op z'n Nederlands; Star Cars & Coffee...
Al een paar succesvolle meetings in 2014, 2015, 2016 en 2017 die keer op keer een succes bleken. De eerste van 2016 kwamen zo'n 175 "sterren" op af. (Star Cars & Coffee 29 mei 2016) bij "Lunchhuis de Lauwers".

StarCars & Coffee 2 oktober 2016 in Surhuisterveen trok wederom veel Benzen en kreeg meer inhoud door de aanwezigheid van specialisten in poetsmiddelen, uitdeuken zonder spuiten en entertainment...
 

Voor 2018 gaan we net als 2017 één keer per jaar een StarCars & Coffee doen. We kunnen er dan meer invulling aan geven en verwachten dan ook wederom een goede opkomst. StarCars & Coffee 3 sept 2017 Surhuisterveen Mercedes treffen bleken zo'n 350 Benzen aanwezig te zijn geweest !!

De eerstvolgende; StarCars & Coffee 2 sept 2018 in Surhuisterveen


Koffie, broodjes en een warme hap in combinatie met talrijke Mercedes-Benzen geven de zondagmiddag "rijkelijk" invulling. De StarCars & Coffees zijn geen kosten aan verbonden, tenzij u niet bij het lunchhuis bent weg te slaan... 

Éénmaal per jaar een vrijwillig treffen op eigen terrein op eigen risico met de vrijheid te komen en gaan wanneer u dat wilt. Echter wordt het wel gewaardeerd zo rond 13.00u te arriveren. Dit in verband met de begeleiding bij het parkeren zodat ook de vrijwilligers kunnen genieten van deze middag en niet alleen bezig zijn met parkeren... 16.00u betekent niet sleutel omdraaien en vertrekken. Niemand stuurt u weg.

Kort maar krachtig is het succes van de StarCars & Coffees. We willen het toegankelijk, gemoedelijk en gratis houden. Iedereen is welkom en of je nou met een splinternieuwe komt, of één van vijfhonderd euro, we delen allen dezelfde passie; die van het merk met de ster!

Aanmelden bij de StarCars & Coffee groep om op de hoogte te blijven. Inmiddels telt die facebookgroep een dikke 1400 "leden" en komen er wekelijks nieuwe bij. Wanneer een volgend treffen is wordt op deze groep bekend gemaakt maar ook op deze pagina. Je kunt jezelf introduceren in de groep door een foto te plaatsen van je huidige DailyDriver, oldtimer, youngtimer of mocht je momenteel niet één hebben één uit je fotoalbum... 


Namens; Klaas de P, Asmes D, Henk M, Jules H, Ate Klaas B, Mente B en Geert Jan J  willen we alle gasten alvast van harte welkom heten en alvast bedanken voor hun komst. 

Zonder Benzen en hun liefhebbers geen succesvolle StarCars & Coffee... 
(Van en voor liefhebbers van het merk met de ster...)

 

Tijd: 13.00 uur Locatie: De Lauwers

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair