icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
21 april: Dweil en Sop Festival

21 april: Dweil en Sop Festival

21 apr 2018
  • Nu naast het korenfestival ook een groot dweilorkestenfestival in Surhuisterveen!
  • Door het gehele centrum optredens van dweilorkesten
  • Cursus dweilen voor starters

Zaterdag 21 april barst het centrum van Surhuisterveen muzikaal uit zijn voegen. Maar liefst 5 dweilorkesten uit de wijde regio komen langs in het hart van de Fryske Wâlden. De Beiler Notenkrakers, Wettertoerkapel, Dinges, de Boljeiers en de Harrekieten geven acte de precense op deze bijzondere, gezellige en muzikale middag. Met een speciaal optreden van Hymp Hamp straattheater waarbij de naam van het festival op ondubbelzinnige wijze eer wordt aangedaan zullen de vele toeschouwers zich geen minuut vervelen. Een reden temeer om Surhuisterveen een bezoek te brengen vooral op zaterdag 21april. De orkesten starten om 13.30u.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair