icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
29 november Vogeltentoonstelling in de Lantearne

29 november Vogeltentoonstelling in de Lantearne

29 nov 2018

Ook dit jaar organiseert Vogelvereniging Surhuisterveen e.o. haar jaarlijkse tentoonstelling in de Lantearne te Surhuisterveen.
Vanaf donderdag 29 november zal er weer een keur aan vogels in de schitterend ingerichte zaal te bewonderen zijn.
Bezoekers kunnen o.a. kanaries, grasparkieten, kaketoes, grote en kleine Australische parkieten en verschillende soorten tropen en papegaaien bekijken.
Dit jaar wordt wederom een zgn. bijzondere tentoonstelling georganiseerd, wat betekent dat een ieder die lid is van de NBVV, zijn vogels mocht inzenden. Dit heeft dan ook tot een leuk inzendersveld geleid, met een grote diversiteit aan vogels.
Vogelvereniging Surhuisterveen e.o. nodigt u van harte uit om op één van deze dagen een bezoekje te brengen aan de Lantearne in Surhuisterveen.
De vereniging heeft ongeveer 50 leden en organiseert elk jaar leuke activiteiten. Heeft u interesse in de vogelhobby en wilt u lid worden van Vogelvereniging Surhuisterveen e.o.?
Voor meer info kijk op onze website www.vogelverenigingsurhuisterveen.nl 
Ook op de tentoonstelling staan we u graag te woord.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair