icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
HarrePietenband zet Surhuisterveen op stelten! op 25 november 2017

HarrePietenband zet Surhuisterveen op stelten! op 25 november 2017

25 nov 2017
  • Tijd: 13:30 uur
  • Locatie: Centrum Surhuisterveen

Het Pieten diploma en de Harrepieten

Een Pietendiploma krijg je niet zomaar. Je moet er wel wat voor doen. Zaterdag middag 25 november kun je dit prachtige diploma verdienen door mee te doen aan de activiteiten in het Sinterklaas huis aan de Kolk. Vanaf ongeveer half twee gaat de activiteiten Piet jullie uitleggen wat je moet doen om in aanmerking te komen voor het Pietendiploma met je eigen naam erop. Aan deze speciale doe- activiteit kun je tussen half twee en vier uur helemaal gratis meedoen.

In het Sinterklaas huis wordt het een gezellige boel met nog veel meer extra leuke, gezellige, muzikale en smakelijke ingrediënten. Sinterklaas komt zelf ook even langs en heeft dan tijd voor een praatje en voor het maken van een leuke foto. Ook in het centrum wordt het een dolle boel. De Harrepieten komen langs en dan weten we het wel. Het hele dorp wordt op stelten gezet met leuke en gezellige muziek en nog veel meer. En misschien geven de Harrepieten wel een extra concert in het Sinterklaas huis. Dus kom langs en geniet mee van een gezellige Sinterklaas en Pieten middag in Surhuisterveen.

 

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair