icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
Feanster Meastro, vrijdag 24 november om 20.00 uur 's avonds

Feanster Meastro, vrijdag 24 november om 20.00 uur 's avonds

24 nov 2017

SURHUISTERVEEN – Vrijdagavond 24 november wordt in de achterzaal van Brasserie Kolkzicht de derde editie van Feanster Maestro georganiseerd. Tijdens deze avond strijden vijf gastdirigenten om de felbegeerde titel ‘Feanster Maestro 2017.’ 

Feanster Maestro is gebaseerd op het gelijknamige tv-programma dat momenteel weer hoge kijkcijfers scoort. De avond in Brasserie Kolkzicht belooft met de vijf eerder bekendgemaakte deelnemers een groot speltakel te worden. Wethouder Harjan Bruining, voorzitter Arjan Numan van Volleybal Club Surhuisterveen, tandarts Ria van der Meer, onderneemster Imca van der Velde en rijschoolhouder Geert de Bruin zijn dit jaar de vijf kandidaten. Zij dirigeren een zelfgekozen muziekstuk. Dat werk wordt gespeeld door Brassband Blaast de Bazuin.

Praktische informatie:

Wat:                ‘Feanster Maestro 2017’
Waar:               Brasserie Kolkzicht, De Kolk 23, 9231 CV Surhuisterveen
Wanneer:         Vrijdag 24 november om 20.00 uur

In totaal zijn er 200 kaarten beschikbaar voor Feanster Maestro. De kaarten zijn nog steeds beschikbaar, deze kosten slechts zeven euro vijftig per stuk. De kaarten zijn te koop bij Brasserie Kolkzicht en B&G Food en Lifestyle in Surhuisterveen.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair