icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Gratis clinics op de skeelerbaan in Surhuisterveen

28 mrt 2020

Op zaterdag 28 maart organiseert Skeelervereniging Surhuisterveen (SVS) haar jaarlijkse Open Dag. Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om kennis te maken met de boeiende skeeler- en inline skatesport én met onze gezellige vereniging. Iedereen is van harte welkom vanaf 13:00 uur op de skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen.

 De gratis skeelerclinics voor de jeugd worden dit jaar verzorgd door onze eigen SVS trainers, zodat je meteen ook even kennis met hun kunt maken. Tijdens de clinics doen we leuke oefeningen, en leer je alvast de eerste kneepjes. Als je zelf skate spullen heb, neem ze dan mee. Voor wie geen eigen skates heeft, is er een kar met leenskates en beschermmaterialen, die bij droog weer gebruikt kunnen worden. Kortom, een leuke gelegenheid om het een keer op een echte skeelerbaan te proberen.

De Open Dag kondigt het begin van het nieuwe skeelerseizoen aan. Bij SVS wordt getraind op maandag, woensdag en donderdag. Iedereen die het leuk vindt om te skeeleren is bij ons van harte welkom, van jong tot oud, en van beginner tot geoefende skeeleraar. Ter kennismaking kan je gratis aan drie trainingen meedoen. Kijk voor meer informatie over SVS op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op onze Facebook pagina!

We hopen dat je er bij bent op zaterdag 28 maart!

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook