icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
12 oktober 2019: Najaars modeshow met spectaculaire acties en side-shows, centrum

12 oktober 2019: Najaars modeshow met spectaculaire acties en side-shows, centrum

12 okt 2019
  • DJ
  • Ludieke acties als stilettorun
  • Bijzondere presentatie door markant persoon

Zaterdag 13 april verzorgen 13 mode speciaalzaken uit Surhuisterveen een geweldige modeshow op de langste rode loper van het Noorden. En niemand minder dan de modegoeroe uit Rotterdam Fred van Leer verzorgt de presentatie.

En dit gaat natuurlijk op zijn Fred’s. Welbespraakt en met een enorme kennis van heel veel modezaken en de nodige humor. Fred heeft ondertussen een eigen mode programma op TLC t.v. Het is alweer de derde keer dat deze B.N’er Surhuisterveen aan doet.

De spreekstalmeester heeft er heel veel zin in om de Feanster modeshow van commentaar te voorzien. Deze keer heeft de modeshow commissie een nieuw aspect toegevoegd aan het hele mode gebeuren. In de pauze is er een stiletto run. De eerste drie van deze run ontvangen een modecheque. Na afloop van de modeshow is er een “meet en greet” met Fred van Leer.

En ook bij deze activiteit zijn maar liefst 10 modecheques te winnen. Wie de mooiste foto met Fred op social media deelt komt in aanmerking voor een prijs. Tijdens de modeshow zorgt de deejay voor passende muziek, zodat de mannequins vol fleur en met veel plezier de kleding aan een groot publiek gaan tonen.

De deelnemende zaken zijn: v.d. Lijn Wereldmode, Sake store, Bijzonder en Genieten, INUZ, Mailey’s mode, Shoeby fashion, Evelien, Fokkinga mode, Leads, Mathilda fashion, Mia trends, Miller & Monroe en Jensen family shop. Vanaf half twee is het een modieus en muzikaal spektakel in het centrum van Surhuisterveen waarbij een ieder van harte welkom is.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair