icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
15 juli Ladies Day

15 juli Ladies Day

15 jul 2018

Zondag 15 juli a.s. organiseren we een Ladies Day. Deze dag staan de fietsende dames centraal! 
´s-Morgens starten we om 10:00 met een aantal workshops op het Torenplein (o.a. Leontien van Moorsel, Lawi Sportswear en Fit8) en een fietsclinic op de ijsbaan. Daarna vertrekken we rond 12:00 gezamenlijk op de fiets (racefiets of mountainbike) naar Paviljoen De Leijen waar een sportieve lunch voor jullie klaar staat. ´s-Middag hebben we een bepijlde route voor jullie uitgezet van ongeveer 50 kilometer. Deze eindigt weer op het Torenplein in Surhuisterveen. De eerste 200 voorinschrijvers kunnen dan ook hun goodybag ophalen.

De deelnamekosten inclusief lunch bedragen € 17,50. NFTU-leden betalen 14,50.
De eerste 200 voor-inschrijvers ontvangen bovendien een goed gevulde goodybag!
Onder de deelnemers worden bovendien een aantal prijzen verloot met een gezamenlijke waarde van € 1.000,-! Deze prijzen en de inhoud van de goodiebags zijn o.a. beschikbaar gesteld door Van der Lijn Wereldmode, Oogadviseur Werkman, Drogisterij Helfrich, Lawi Sportswear, Albert Heijn Surhuisterveen, De Wit gereeedschappen en Paviljoen De Leijen.

Er zijn beperkt kaarten beschikbaar. Schrijf je daarom van tevoren in, dan ben je verzekerd van deelname.

Aan het programma wordt nog gewerkt. Houd deze pagina daarom goed in de gaten!

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair