icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
14 april: Modeshow op Langste Rode Loper van Nederland met Fred van Leer!

14 april: Modeshow op Langste Rode Loper van Nederland met Fred van Leer!

14 apr 2018
  • DJ
  • Ludieke acties als stilettorun
  • Modecheques winnen
  • Bijzondere presentatie door Fred van Leer!

Op zaterdag 14 april tonen 15 modezaken uit Surhuisterveen de laatste mode op de langste rode loper van Nederland. Midden in het hart van de Fryske Wâlden lopen per winkel 8 deelnemers mee in deze schitterende voorstelling van de nieuwste mode trends. In totaal showen 120 mannequins kleding van heel verschillende prijs en stijl in het Feanster winkelcentrum. Dit alles wordt van commentaar voorzien door een icoon van de Nederlandse mode scene: Fred van Leer. Met zijn enorme dosis humor en kennis van alle nieuwe trends en ontwikkelingen op mode gebied is Fred van Leer bij uitstek de man die zorgt voor een perfecte sfeer. Vanaf een podium midden op de Kolk gaat Fred samen met d.j. William zorgen voor een geweldige happening. Voor deze gelegenheid is de Kolk (van Bakker Bart t/m de Rabobank) afgesloten voor het doorgaande verkeer. Fred van Leer, tevens de nieuwe presentator van het mode programma “Say yes tot he Dress” kwam al een keer naar Surhuisterveen. Dit beviel hem dusdanig goed dat hij graag nog een keer naar het gezellige dorp wilde komen.

De modeshow start om 14.00 uur precies en om 14.30 uur organiseert Fred van Leer de stiletto-run. De deelnemers kunnen mooie prijzen in de vorm van modecheques winnen en ook hierbij zorgt van Leer voor deskundig en humorvol commentaar. Vanaf 14.45 u. volgt de tweede ronde modeshow door de deelnemende winkeliers. En vanaf kwart over drie is er tijd voor een “Meet and Greet” met Fred van Leer. Een modespektakel in het centrum van Surhuisterveen dat niemand wil missen. Tot zaterdag 14 april!

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair