icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Natuurlijk Peebos - Lentedag

11 apr 2020

Natuurlijk Peebos – Lentedag is een samenwerking tussen Staatsbosbeheer Westerkwartier en Theetuin Blotevoetenhof te Opende.

De natuur is prachtig en dat laten wij jullie graag zien maar nog leuker is het om het te beleven. De locatie Peebos staat bekend om het Blotevoetenpad; voel de AARDE tussen jouw tenen, spring met een polsstok over het WATER, rooster marshmallows boven het kampVUUR en versier een nestkastje voor onze gevleugelde vrienden in de LUCHT.

Speciaal voor deze dag wordt het terrein van en rondom de theetuin ingericht met allerlei leuke spelletjes en doe-activiteiten, marktkramen en de boswachters vertellen jullie graag meer over de prachtige natuur in het Westerkwartier. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellige familiedag, volop vertier voor jong en oud.

Op 11 april 2020 ontvangen wij jullie graag bij de Natuurlijk Peebos – Lentedag; toegang tot het terrein is gratis. Niet alle activiteiten zijn vrij toegankelijk, voor € 3,50 is er voor kinderen een stempelkaart te verkrijgen om zo deel te kunnen nemen aan álle activiteiten op het terrein.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook