icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin
De rode rozen liggen maandag weer volop vers in de schappen. Dinsdag is het Valentijnsdag!

Hartjes Tuorke en Jurre stralen volop liefde uit voor Valentijnsdag

11 feb 2023

Oeh ja, it is ek sa…” Voor velen is het de zaterdag voorafgaand aan Valentijnsdag nog net iets te vroeg om iets leuks voor zijn of haar geliefde te kopen. Menigeen zou het zelfs glad vergeten zijn wanneer Tuorke en Jurre hen er niet aan had herinnerd door joviaal hartjes uit te delen in het centrum van Surhuisterveen. “Kinne wy jimme bliid meitsje mei in lekker sûkelaadsje?”

De lekkernijen in de vorm van een hartje zijn verpakt in hartjespapier en het is dus een en al liefde dat het Feanster duo vandaag uitstraalt. “Oh ja, zullen we dat doen?”, reageert een ouder echtpaar verlekkerd op het aanbod. “Het is misschien niet goed voor de lijn, maar toch wel hartstikke lekker.” Er zijn maar weinig mensen die vandaag daarop letten, de meesten mensen lusten wel een hartje.

Leafde, der kinne hja neat tefolle fan jaan”, glundert een dame die het aanbod uit het fleurig versierde mandje van Jurre in ontvangst neemt en het delen van al dat lekkers en de liefde uiteraard stimuleert. Ook vandaag hoeven Tuorke en Jurre maar weinig moeite te doen om bij vele bezoekers van het winkelcentrum een lach op het gezicht te laten verschijnen.

Natuurlijk gaat een chocolaatje er altijd in, maar ook een stevige knuffel van Tuorke laten velen niet aan zich voorbij gaan. Deze liefdevolle gebaren, daar draait het uiteindelijk om rond Valentijnsdag en Tuorke en Jurre geven deze middag maar even duidelijk het goede voorbeeld: ze gaan zelfs even voor elkaar door de knieën met een roosje. De rode rozen liggen maandag weer volop vers in de schappen. Dinsdag is het Valentijnsdag!

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook