icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Agenda

15 sep 2018

15 september Korenfestival Surhuisterveen

20 koren!!! Het vijfde gezellige Korenfestival  zal worden gehouden in het centrum, evenalsvoorgaande jaren! Dit jaar zelfs op 7 podia! Het vijfde Korenfestival…..een jubileumjaar dus….en ook nog in het culturele jaarKH 2018! Op de verschillende podia kunnen de koren weer hun repertoire latenhoren, zoals we tot nu dan gewend zijn en toneelvereniging de Trochsetters  zalhet publiek weer theatraal gaan vermaken. Natuurlijk gaan we een feestelijk tintje geven aan deze editie nl: De koren die meedoen worden allen verwacht om 11.30 uur in het centrum vanSurhuisterveen.  O.l.v. dirigent Arnaud Oosterbaan en m.m.v. van Brassband Blaastde Bazuin én Marcel Smit studeren we alvast met alle koren twee liederen in, die weaan het einde van de middag om 16.30 uur weer met z’n allen en het aanwezigepubliek gaan zingen. Als dat geen Mienskip is…. Community-zingen zou jehet ook kunnen noemen of een eenvoudige  “Choir,choir, choir” ! De limiet van 20 koren was snel gehaald! Maar….. uw koor kan nog aangemeldworden en komt dan op de wachtlijst, zodat er misschien nog mee gedaan kanworden aan deze feestelijke middag. Als voorwaarde stellen we dit keer wel dat hethele koor aanwezig moet zijn bij begin en einde van de middag, zodat we met elkaarkunnen inoefenen en met elkaar een heel speciaal afsluiting kunnen ‘vieren’. Gegevens: Datum   :   15 september 2018 Plaats    :   Centrum Surhuisterveen – podia bij horecagelegenheden Tijd        :   11.30 uur-17.15 uur (bij opgave zijn de koren verplicht aanwezig te zijnbij begin en eind) Opgave:   er zijn 20 koren aangemeld!Wanneer uw koor zich nog meldt op deze website, dan wordthet koor op de wachtlijst geplaatst. U hebt dan nog een kans…. Verder informatie: De organisatie zorgt voor versterking. Instrumenten, lessenaars e.d. dient u zelf mee te nemen. Bij de podia staan tenten, zodat eventuele instrumenten droog kunnen staan.Wanneer de koorleden op het terras van de horecagelegenheden die een podium…

Pagina's:

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair