icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

H&I

Opgericht in 1936 met als doel het creëren van een zo gunstig mogelijk ondernemersklimaat in het dorp Surhuisterveen is de vereniging Handel & Industrie tot op de dag van vandaag nadrukkelijk in Surhuisterveen aanwezig.

Het in de statuten nader omschreven doel trachten wij te bereiken door met positieve middelen de consument uit Surhuisterveen en haar wijde omgeving aan het dorp te binden.

Daarnaast ijveren wij voor een leefbaar Surhuisterveen. Een goed geoutilleerd winkelcentrum, een florerend industrieterrein en een compleet scala aan dienstverlenende bedrijven kenmerken het belang van Surhuisterveen als kernplaats in haar regio.

 

Meld je hier aan als lid

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook