icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Lidmaatschap

Zoals in de statuten wordt vermeld is het doel van de vereniging het behartigen van de materiele en ideële belangen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en de industrie in Surhuisterveen Ondernemers die lid willen worden van de Vereniging van Handel en Industrie Surhuisterveen wordt een contributie in rekening gebracht op basis van branche, werknemers en locatie in Surhuisterveen. De inning van de jaarlijkse contributie geschiedt middels een automatische incasso, eens per jaar.

Indien u nieuwsgierig bent naar de hoogte van het lidmaatschapsgeld, dan kunt u hier klikken. In aanvulling hierop treft u hier een overzicht van het kerngebied waarover in het overzicht wordt besproken.

Om lid te worden hoeft u alleen dit formulier te downloaden en in te vullen. 

Indien u belangstelling hebt voor het lidmaatschap verwijzen wij u naar het secretariaat van de Vereniging Handel & Industrie. Wanneer u een email stuurt naar secretariaat@surhuisterveen.com, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 

Wij hopen dat het bezoek aan ons virtuele dorp u nieuwsgierig heeft gemaakt naar het echte Surhuisterveen. Wellicht is de nadere uitleg omtrent de Vereniging Handel & Industrie voor u aanleiding om een lidmaatschap in overweging te nemen en profiteert u straks ook van de vele voordelen van het lidmaatschap, zoals een vermelding op deze site.

Graag begroeten wij u als ondernemer in Surhuisterveen en hebben wij u graag als medestander; ’Samen staan we Sterk!’.

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook