icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin

Huurwoningen SWA

De Stichting Woningbouw Achtkarspelen (SWA) verhuurt ongeveer 2800 woningen in de gemeente Achtkarspelen. De gemeente Achtkarspelen ligt midden in de “De Friese Wouden”. Dit gebied kenmerkt zich door haar prachtige bomenrijen, struikbosjes, elzensingels, kleine meertjes en is zeer vogelrijk. Bovenuit deze prachtige natuur steken de torenspitsen van de omliggende dorpskerken. De SWA heeft haar bezit dan ook in een uniek stukje Nederland waar de natuur nog de boventoon voert.

Omgeving
Naast de rust en de ruimte is er in de nabije omgeving ook economische en culturele bedrijvigheid. De plaatsen Groningen en Leeuwarden kunt u met de trein (3 x per uur) en auto vanaf Buitenpost in circa 20 minuten bereiken. Via de A7, die u binnen 10 minuten oprijdt vanaf Surhuisterveen, bereikt u Amsterdam na 1,5 uur als u zich keurig aan de maximumsnelheid houdt.

Woningaanbod
Het woningaanbod is zeer gevarieerd: flatwoningen voor jong en oud (beschermd wonen), multifunctionele woningen, comfortabele eengezinswoningen, vrijstaande woningen en 2-onder-1 kap woningen. Wanneer u ons gehele woningbezit wilt raadplegen klikt u dan hier. Naast woningen verhuren wij ook garageboxen.

Contact met SWA
Met een dertigtal personeelsleden worden de werkzaamheden om de woningen goed te onderhouden en te verhuren verricht. Wanneer u specifieke informatie wenst over de verhuur van onze woningen bezoek dan onze internetsite.

Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch en op ons bezoekadres bereiken. Wij zullen u met plezier te woord staan.


Stichting Woningbouw Achtkarspelen
Zwanebloem 5
Postbus 9
9285 ZV Buitenpost
T: 0511-549511
F: 0511-541210
E: info@woningbouwachtkarspelen.nl  
W: www.woningbouwachtkarspelen.nl  

“Surhuisterveen, zo gezellig is er maar 1! Hier ben ik het helemaal mee eens. Surhuisterveen kent een uitmuntend ondernemersklimaat, veel levendigheid en een comfortabel leefklimaat. Ik onderneem en woon dan ook graag in Surhuisterveen.”

Wieger van der Velde - De Flexibele Makelaar

“Surhuisterveen heeft veel te bieden. Naast een gevarieerd horeca- en winkelaanbod, staat Surhuisterveen ook bekend om topsportevenementen als ‘De Profronde’ en de ‘Centrumcross’.”

Ytzen Borger - Borger Tegels & Sanitair

“Super actieve ondernemers. Leuke activiteiten en plezierige winkelstraat. Ook op andere vlakken een dorp dat leeft.”

Pieter Nicolai - via Facebook